Blandat

Skräddarsydda skjortor

2005-08-01 16:31 #0 av: Niklas

Okej, gränsen för prylar är kanske överskriden, men ett tips om bra skjortor tänker jag dela med mig av ändå. Oavsett om du är smal, rund, päronformad eller något annat, kan du få en skjorta som passar dig.

Skjorta1999 beställde jag skjortor från Tailoronline för första gången. Sedan dess har jag köpt alla mina skjortor där.

Vad är så speciellt med Tailoronline? Kombinationen perfekt passform, hög kvalitet och bra priser. Dina skjortor sys med din kropps mått (förutsatt att du har mätt rätt förstås) och de tyger och detaljer du väljer. Du väljer vilken typ av krage, manschetter, bröstficka och knappslå du vill ha. Varje skjorta blir helt unik. Den extra fåfänge kan få monogram också. Tidigare syddes de i London. Nu tror jag att de sys i något av baltländerna.

I början var priserna otroligt låga. Då kunde man få skjortor för så lite som 495 kronor styck. Nu är baspriset 799 kronor per skjorta. Jag brukar fråga om jag får köpa 5 för 4 och hittills har jag fått det så det kan vara ett bra tips.

Relaterade länkar

Av: Niklas

Datum för publicering

  • 2005-08-01

Tidigare köpte jag skjortor från Stenströms. Kvalitén på de skräddarsydda från Tailoronline kan gott och väl mäta sig med dem. Att de dessutom har perfekt passform gör Tailoronlineskjortorna mer prisvärda då de kostar ungefär lika mycket. Behöver du en ny skjorta till i kväll kan du dock glömma Tailoronline. Leveransen brukar ta en knapp månad.

Det enda jag kan komma på som är mindre bra, är tygurvalet. Det finns gott om modetyger. En gång beställde jag en skjorta i ett av dessa mönster och fick höra att det såg ut som en disktrasa. Jag skulle gärna se fler klassiska diskreta "kontorsmönster".

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2005-08-02 02:08 #1 av: poike

Har varit sugen på att testa Tailoronline sedan de körde igång, men aldrig kommit till skott. För någon månad sedan dök det upp en skräddare från Hong Kong på kontoret där jag jobbade, han brukar tydligen komma förbi två gånger om året. Så jag slog till och beställde kostym och skjortor. Har fått en test-skjorta och den sitter perfekt, grymt skönt, ärmarna är alltid för långa annars.

Kavaj, två byxor, fem eller sex skortor för 6300 kr inkl frakt (+ en gratis slips som följer med vid beställning). Beställer man mer eller är het på att pruta så går styckpriserna ner (fler skjortor för samma totalpris etc).

Anmäl
2005-08-02 14:13 #2 av: Niklas

Det låter prisvärt om det är välsytt i bra tyger. Fast lite omständigt.

Vänliga hälsningar

Niklas

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2005-11-29 21:21 #3 av: Niklas

Här är en länk till en diskussion med länkar till alternativa sajter för skräddarsydda skjortor. De har lägre priser än Tailoronline.

Skräddarsydda skjortor

Vänliga hälsningar

Niklas

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.